понеділок, 09 квітня 2012 12:02

Двох футболістів збірної Польщі вигнали з команди за пияцтво

Двох футболістів збірної Польщі вигнали з команди за пияцтво

Головний тренер збірної Польщі з футболу Франтішек Смуда за пияцтво відрахував з команди двох гравців - Славоміра Пешко і Марціна Василевського. Про це повідомляє польське інтернет-видання Interia. За словами Смуди, ці футболісти не заслуговують участі в чемпіонаті Європи 2012 року, одним з організаторів якого є Польща.

Смуда висловив жаль з приводу того, що про польських футболістів знову погано написали в пресі і вони потрапили в неприємну історію через алкоголь і бійки.

Пешко і Василевський опинилися в центрі скандалу в німецьких ЗМІ. У минулі вихідні гравець "Кельна" Пешко, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, намагався побити водія таксі, в яке сів разом з другом. З'ясувалося, що цим другом був Василевський, який виступає у Бельгії за "Андерлехт".

Пешко потрапив у відділення поліції. Як повідомляє офіційний сайт "Кельна", керівництво клубу вирішило відсторонити футболіста від ігор за основну команду до закінчення розгляду справи.

27-річний Пешко провів за збірну Польщі 24 матчі і забив один гол. 31-річний Василевський в 45 зустрічах за національну команду також відзначився один раз.

Збірна Польщі є одним із суперників збірної Росії на першому етапі Євро-2012. В одну групу з поляками та росіянами також потрапили команди Чехії та Греції. Пешко і Василевський були включені в попередній склад польської команди на Євро.

Зараз ви читаєте новину «Двох футболістів збірної Польщі вигнали з команди за пияцтво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути