четвер, 10 листопада 2011 11:12

П'ятьох футболістів збірної Чилі вигнали з команди за пияцтво

П'ятьох футболістів збірної Чилі вигнали з команди за пияцтво

Головний тренер збірної Чилі з футболу Клаудіо Боргі відрахував п'ятьох гравців, які 8 листопада з'явилися в розташування команди з 45-хвилинним запізненням і в п'яному вигляді. Зі збірної відраховані Артуро Відаль, Хорхе Вальдівія, Карлос Кармона, Жан Босежур і Гонсало Хара, пише іспанська газета Marca.

Коментуючи своє рішення, Боргі сказав, що інтереси збірної в зв'язку з відрахуванням гравців серйозно не постраждають. За словами тренера, з цієї п'ятірки футболістів гравцями основного складу є тільки Відаль і Вальдівія. Чи буде тренер викликати відрахованих футболістів в майбутньому, не уточнюється.

11 листопада збірна Чилі проведе виїзний матч відбіркового турніру чемпіонату світу 2014 року з Уругваєм. 15 листопада в рамках цього ж турніру чилійці прийматимуть Парагвай.

Як повідомляє офіційний сайт ФІФА, у турнірній таблиці південноамериканської відбіркової групи збірна Чилі посідає шосте місце. У двох перших матчах команда Боргі набрала три очки.

Зараз ви читаєте новину «П'ятьох футболістів збірної Чилі вигнали з команди за пияцтво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути