пʼятниця, 02 вересня 2011 11:52

"Деяким в "Динамо" залишилося закурити на біговій доріжці" - Бєланов

"Деяким в "Динамо" залишилося закурити на біговій доріжці" - Бєланов

Володар "Золотого м'яча-1986", легендарний динамівець Ігор Бєланов висловив своє бачення причин невдач "Динамо" в Лізі Чемпіонів.

"Я зараз лежу в одеській лікарні, і думаю не тільки про своє здоров'я. Боляче за рідний клуб - каже Ігор Іванович. - Мені соромно за "Динамо". Ми, ветерани, вже втомилися чекати того світлого майбутнього, яке нам ось уже десять років обіцяють.

"Динамо" - клуб з багатою, славною історією. Але в команді опинилися люди, перебування яких в ній нам зовсім не зрозуміло".

Раніше Бєланов радив Ігорю Суркісу розігнати всю команду.

"Це хороша порада. Дійшло до того, що деякі гравці приїхали в "Динамо", вибачте, клеїти дурня. Ці хлопці опустили клуб до неприпустимо низького рівня. Де то "Динамо", якого всі боялися?! Від самої назви у суперників коліна тряслися! А нині нам забивають по чотири голи у двох матчах. І хто? Не "Барселона", не "Реал", а "Рубін"! Що ж це таке?!",- обурюється він.

"Куди подівся динамівський футбол? Повинен бути швидкісний, мобільний, постійний пресинг. Але такого футболу немає вже десять років. За часів Лобановського футболісти не бігали по полю - вони літали! А глядачі любили дивитися на ці польоти. По 100 тисяч на трибунах було. А тепер саме більше 15 тисяч збирається ", - додав Ігор Бєланов.

ВІДЕО: Мілевський із цигаркою підвозив матюкливих дівчат

Причина відсутності гри на поверхні, вважає він.

"Де вона візьметься, якщо половина команди приїхала до Києва лише для того, щоб заробити гроші? Їм байдужа доля "Динамо"! Вони не розуміють, де знаходяться. Вони навіть мови нашої не хочуть вчити! Ну, а друга половина порушує спортивний режим...",- сказав екс-динамівець.

При цьому не став називати прізвища гравців.

"Вся Україна знає, кого я маю на увазі. Хіба не дивно: сезон у розпалі, а хлопці не набрали фізичних кондицій. Думаю, що в "Динамо" є футболісти, до яких вже немає сенсу застосовувати суворі виховні санкції - нема чого з ними панькатися. Чого ми чекаємо? Щоб гравці закурили на біговій доріжці? Потрібно прощатися з тими хлопцями, які люблять бари, дискотеки, мільйонні контракти, дорогі авто, а про футбол забувають", - резюмував Бєланов.

Зараз ви читаєте новину «"Деяким в "Динамо" залишилося закурити на біговій доріжці" - Бєланов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути