Ексклюзиви
субота, 28 червня 2008 10:56

Збірна Росії за свій виступ на ЧЄ отримає від УЄФА 14,5 мільйона євро

Збірна Росії за свій виступ на ЧЄ отримає від УЄФА 14,5 мільйона євро
Збірна Росії, яка завоювала бронзові медалі Євро-2008, заробила на цьому турнірі 14,5 мільйона євро призових від УЄФА. Максимальний бонус може отримати збірна Іспанії: якщо 29 червня іспанці виграють фінал у Німеччини, їм дістанеться 23 мільйони євро.

Всі команди за участь в Євро-2008 отримують по 7,5 мільйона євро. За кожну перемогу на груповому етапі збірна отримує ще по мільйону. Додаткові два мільйони євро команда отримує за вихід в 1/4 фіналу і ще три - за вихід в півфінал.

Збірна Росії здобула дві перемоги на груповому етапі, вийшла в 1/4 фіналу, де обіграла Голландію (3:1). У півфіналі росіяни програли Іспанії (0:3). Таким чином, сума призових для команди Гууса Хиддінка становила 14,5 мільйона євро.

Якщо Іспанія виграє у фіналі, вона отримає максимально можливий бонус, оскільки підопічні Луіса Арагонеса здобули три перемоги в трьох матчах групового етапу. Якщо чемпіоном Європи стане збірна Німеччини, вона отримає 22 мільйони євро, оскільки в другому турі групового етапу зазнала поразки від Хорватії (1:2).

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Збірна Росії за свій виступ на ЧЄ отримає від УЄФА 14,5 мільйона євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути