середа, 19 травня 2010 17:29

Збірна Парагваю не дорахувалася 110 тисяч доларів і ноутбука

Збірна Парагваю не дорахувалася 110 тисяч доларів і ноутбука

Невідомий викрав 110 тисяч доларів у футбольної збірної Парагваю, яка у Франції готується до Чемпіонату світу з футболу, повідомляють в середу французькі ЗМІ.

Інцидент стався в понеділок в готелі Hilton в Евіані, на південному березі Женевського озера (департамент Верхня Савойя). Одягнений у спортивний костюм латиноамериканець, який представився членом парагвайської делегації, пред'явив співробітникам готелю на стійці реєстрації відвідувачів ключ від готельного номера і попросив допомогти відкрити сейф, з яким у нього виникли проблеми.

Працівники готелю, не угледівши нічого підозрілого в поведінці відвідувача, відкрили сейф і віддалилися. Отримавши доступ до його вмісту, зловмисник викрав зберігалися в сейфі кошти, а також ноутбук, після чого благополучно зник з місця події.

За словами представника парагвайської збірної, гроші були призначені для виплат гравцям команди і консультантам, які з нею працюють.

Він заявив, що цей інцидент не вплине на підготовку збірної до світової першості.

Представник команди також відзначив, що у вкраденому комп'ютері не містилося інформації щодо тактичних задумів збірної, які вона застосує на Чемпіонаті світу.

Французькі правоохоронні органи почали розслідування крадіжки і пошуки злочинця. У розпорядженні поліції є знімок зловмисника, який був зроблений одній з камер спостереження готелю. Слідство також намагається встановити, як злодій зумів так добре підготувати і провести настільки зухвале пограбування.

Нагадаємо, у фінальній частині ЧС-2010, яка пройде з 11 червня по 11 липня на полях ПАР, збірна Парагваю зіграє в одній групі з командами Італії, Нової Зеландії та Словаччини.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Збірна Парагваю не дорахувалася 110 тисяч доларів і ноутбука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути