четвер, 27 травня 2010 12:12

Збірна Німеччини забила супернику 24 голи

Збірна Німеччини забила супернику 24 голи

Збірна Німеччини з футболу забила 24 голи в товариському матчі з молодіжною командою Південного Тіролю. Ця гра відбулася 26 травня в Італії і завершилася з рахунком 24:0, повідомляє Associated Press.

Німецька команда проводить тренувальний збір на півночі країни, готуючись до чемпіонату світу з футболу, який стартує в ПАР 11 червня.

У складі збірної Німеччини по п'ять голів забили нападники Маріо Гомес і Мирослав Клозе. Крім того, відзначилися Петро Троховскі (тричі), Какау (двічі), Штефан Кісслінг (двічі), Андреас Бек (двічі), Тоні Кроос (двічі), Арне Фрідріх, Самі Хедіра і Лукаш Подольські. Гра тривала два тайми по 30 хвилин.

У груповому турнірі ЧС-2010 суперниками збірної Німеччини будуть команди Гани, Сербії та Австралії.

Тим часом, Йоахім Льов вибрав гравця, який буде носити капітанську пов'язку на чемпіонаті світу 2010 року замість Міхаеля Баллака, який пропускає ЧС-2010 через травми. Новим капітаном збірної стане захисник мюнхенської "Баварії" Філіп Лам. Про це пише німецьке видання Bild.

Офіційно про те, що 26-річний Лам стане капітаном збірної, поки не оголошено, однак, за даними видання, Льов вже прийняв таке рішення.

Також, за інформацією Bild, тренер німецької команди визначився з основним воротарем на чемпіонат світу. Ним стане 24-річний Мануель Нойер, який виступає за клуб "Шальке-04". Саме Нойер займе місце у воротах німецької команди в товариському матчі з Угорщиною, який відбудеться 29 травня в Будапешті, а також у грі з Боснією, яка відбудеться 3 червня у Франкфурті.

На груповому етапі ЧС-2010 суперниками збірної Німеччини будуть Австралія, Сербія і Гана. Перший матч на першості планети німці проведуть 13 червня з Австралією.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Збірна Німеччини забила супернику 24 голи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути