вівторок, 10 листопада 2009 09:58

Збірна Греції на три дні пізніше починає підготовку до матчу з Україною

Збірна Греції на три дні пізніше починає підготовку до матчу з Україною

"У Рехагеля, схоже, будуть величезні проблеми", - написав вчора грецький Sentragoal. У матчі з Україною грекам не допоможе правий захисник Сейтарідіс. Гравець ще того чемпіонського складу-2004 отримав пошкодження в недільній грі "Панатінаїкоса" з "Левадіакосом". Крім того, в збірну через травму не приїхали хавбек-"руйнівник" Пацацоглу, який зіграв більше всіх матчів (9) у відборі серед півзахисників команди, і форвард Аманатідіс, якого Рехагель регулярно випускав восени.

Додатково під питанням ще вихід на поле універсала Торосідіса. Не зовсім здоровий і Карагуніс.

"НАШІЙ ЗБІРНІЙ ЗАВАЖАВ ЕГОЇЗМ"

Травмований Янніс Аманатідіс з "Айнтрахта" в інтерв"ю грецькому Ethnosport заявив, що з Україною збірна справиться і без нього: "У груповому турнірі ми грали не дуже добре, були внутрішні проблеми. Гравці починали скаржитися, коли їх не випускали на полі. Був присутній егоїзм. Але перед матчами плей-офф, упевнений, все це залишиться позаду. Хлопці розуміють - у них унікальна можливість потрапити на чемпіонат світу (перший і останній раз Греція була на ЧС в 1994 вроці). Рехагель завжди хоче бути переможцем. У нього багато енергії. У плей-офф Греція знову буде командою і, думаю, пройде Україну".

КАРАГУНІС ВРАЖЕНИЙ ГРОЮ ДК З "ІНТЕРОМ"

"Футболісти української збірної грають в основному в "Динамо" і "Шахтарі". На тижні я подивився, як грав в Києві "Інтер", і можу сказати, що легкого життя нам чекати не треба, - розповів капітан греків Карагуніс (до речі, екс-гравець "Інтера"). - Шанси 50 на 50. Якщо ми сильні, нам нічого боятися".

СЬОГОДНІ ЗРОБЛЯТЬ ЩЕПЛЕННЯ ВІД ГРИПУ

Перше тренування збірна Греції проведе у вівторок, починають підготовку на три дні пізніше, ніж ми. В Україні був перенесений тур чемпіонату і футболісти, окрім легіонерів Тимощука і Чигринського, зібралися в Конча-Заспі в суботу. До речі, грецьким збірникам сьогодні ж зроблять щеплення від грипу. Там говорять, що це не до приїзду гостей з "карантинної країни", а, мовляв, звичайна сезонна вакцинація...

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Збірна Греції на три дні пізніше починає підготовку до матчу з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути