вівторок, 10 листопада 2009 09:44

"Нам буде важко з греками" - Мілевський

"Нам буде важко з греками" - Мілевський

Перед початком відкритого тренування збірної України, що відбулося вчора, присвячене підготовці команди до стикових матчів ЧС-2010 проти збірної Греції, з журналістами поспілкувався нападаючий "жовто-синіх" і київського "Динамо" Артем Мілевський.

- Як оціниш свій психологічний стан, враховуючи недавній матч з "Інтером"?

- Чесно кажучи, поки воно не найкраще, тому що ця прикра поразка ще присутня в пам"яті. Але те, що ми тут зібралися для того, щоб разом вирішити важливу задачу, впевнений, допоможе повністю відставити на другий план будь-які проблеми, пов"язані з "Динамо".

Думаю, я можу говорити не тільки за себе, а і за всіх динамівців, які зараз знаходяться в розпорядженні збірної, тому що попереду нас чекають дійсно найважливіші матчі, а на кону - путівка на чемпіонат світу. Мені здається, це дозволяє впевнено говорити про те, що всі думки хлопців будуть сконцентровані виключно на підготовці до поєдинків з греками.

- Що можете сказати про збірну Греції?

- Якраз сьогодні ми проглядали матч цієї команди проти збірної Ізраїлю в рамках поточного відбірного циклу. Навіть на перший погляд видно, що грецька збірна - команда з відмінними бійцівськими якостями, яка не дозволяє суперникові просто так реалізовувати свій план на гру. Мені здається, це найсильніша сторона грецької збірної. При цьому, звичайно, треба враховувати хорошу підтримку трибун в Греції. Впевнений, нам буде дуже важко з ними.

- Який результат влаштує першому матчі, в Афінах?

- Перемога. Такий результат нас влаштує і на виїзді, і удома. Нічия в Афінах нас не влаштує.

- Перенесення 13-го туру чемпіонату України на весняну частину сезону проявило свою позитивну дію? Зуміли відновити сили?

- Як на мене, це перенесення дало свою позитивну дію чисто психологічно: думаю, всім нам потрібний був невеликий відпочинок. Два дні канікул після такого матчу як з "Інтером" - це якраз те, що треба було. І зараз з новими емоціями ми готуємося до поєдинків з греками.

За матеріалами Динамо Киев ои Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Нам буде важко з греками" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути