пʼятниця, 25 червня 2010 14:57

Збірна Англії готується до серії пенальті у матчі з Німеччиною

Збірна Англії готується до серії пенальті у матчі з Німеччиною

Головний тренер збірної Англії з футболу Фабіо Капелло обрав гравців, які візьмуть участь у можливій серії пенальті у матчі 1 / 8 фіналу з Німеччиною.

Якщо основний і додатковий час завершиться внічию, то пенальті в англійців будуть бити Френк Лемпард, Стівен Джеррард, Вейн Руні, Джеймс Мілнер і Гарет Баррі, пише видання The Guardian.

Саме цим футболістам Капелло дав вказівку тренувати 11-метрові удари після тренування 24 червня. Відбивав пенальті воротар Девід Джеймс (на фото), який по ходу чемпіонату світу став основним голкіпером збірної Англії. У матчах з Алжиром (0:0) і Словенією (1:0) він не пропустив жодного гола.

Двоє з вибраних Капелло пенальтистів не реалізували 11-метрові удари в післяматчевій серії матчу 1 / 4 фіналу чемпіонату світу 2006 року з Португалією. Тоді промахи допустили Лемпард і Джеррард (а також Джеймі Каррагер), а збірна Англії зазнала поразки.

Капітан збірної Німеччини Філіп Лам в інтерв'ю офіційному сайту ФІФА заявив, що якщо справа дійде до серії пенальті, то перевага буде у німців. Лам вважає, що німці готові до таких серій краще, так як більш стійкі психологічно.

Матч 1 / 8 фіналу ЧС-2010 Німеччина - Англія відбудеться в неділю, 27 червня, і почнеться о 17:00 за київським часом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Збірна Англії готується до серії пенальті у матчі з Німеччиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути