Ексклюзиви
вівторок, 22 червня 2010 15:25

Террі вибачився перед Капелло

Террі вибачився перед Капелло

Захисник збірної Англії Джон Террі вибачився перед головним тренером команди Фабіо Капелло за критичні зауваження, які він зробив на прес-конференції після гри ЧС-2010 з Алжиром (0:0).

"Я прийшов на прес-конференцію, збираючись говорити чесно. Мене запитали про Джо Коула, і я, можливо, зайшов занадто далеко. Проте в мої наміри зовсім не входило засмутити тренера або гравців. Якщо я зробив це, то прошу вибачення.

Я сказав тренеру, що повністю його підтримую. Хочу підкреслити, що не вважаю, ніби вношу розбрат у табір збірної.

Я б хотів залишити цей епізод в минулому і зосередитися на тому, щоб виграти найважливіший для нас матч. Я лише намагався пояснити, як важливо для мене постаратися перемогти на чемпіонаті світу", - цитує Террі Daily Mail.

Півзахисник збірної Англії і "Челсі" Френк Лемпард у свою чергу спростував інформацію про те, що в національній команді є проблеми між тренером і гравцями.

"Нічого подібного в збірній немає, ні про які конфлікти не може бути й мови. Мені не хотілося б розповідати подробиці зустрічі гравців з тренерами, яка відбулася в неділю. Це внутрішньокомандна справа, і не хотілося б, щоб це виходило за межі табору збірної.

Ми вислухали Капелло і подивилися матч з Алжиром ще раз. Англія зіграла дуже слабо, про що нам сказав головний тренер. Ніяких конфліктів, про які писала британська преса, в збірній немає", - наводить слова Лемпарда Reuters.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Террі вибачився перед Капелло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути