середа, 01 вересня 2010 16:17

Запорізький "Металург" орендував голкіпера команди другої ліги

Запорізький "Металург" орендував голкіпера команди другої ліги

19-річний голкіпер юнацької збірної України Ігор Левченко (народився 23 лютого 1991 року) до кінця першого кола на правах оренди виступатиме у складі запорізького "Металурга".

У послужному списку вихованця донецького ФК "Олімпік" стабільні виступи в основному складі одного з лідерів групи "Б" другої ліги, перемога на юнацькому чемпіонаті Європи у складі збірної України U-19 в 2009 році. Зростання голкіпера 190 см, вага 83 кг.

В ДЮФЛ виступав за "Олімпік" (Донецьк) і "Чорноморець" (Одеса). Також міг опинитися в дитячій академії донецького "Шахтаря". Під Другої ліги за "Олімпік" дебютував 25 липня 2007 в матчі проти клубу "Полтава" (6:0).

У юнацькій збірній України до 17 років дебютував 15 травня 2007 в матчі проти Молдови (0:2). Всього за збірну до 17 років провів 9 матчів.

У юнацькій збірній до 19 років дебютував 30 вересня 2008 в матчі проти Франції (1:3). Левченко був включений Юрієм Калитвинцевим до складу збірної на чемпіонат Європи 2009 року в Донецьку та Маріуполі. Зіграв всі 5 матчів в основі і пропустив 3 голи. У фіналі Україна обіграла Англію (0:2).

Прес-служба ФК "Металург" (Запоріжжя)

Зараз ви читаєте новину «Запорізький "Металург" орендував голкіпера команди другої ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути