неділя, 28 липня 2013 10:53

Запорізький "Металург" розгромив "Волинь" за один тайм

Запорізький "Металург" розгромив "Волинь" за один тайм
"Металург" здобув першу перемогу у сезоні ФОТО: fcmetalurg.com

Запорізький "Металург" завдав розгромної поразки луцькій "Волині" у матчі 3-го туру української прем'єр-ліги. Зустріч на "Славутич Арені" завершилась з рахунком 3:0. Вже на другій хвилині поєдинку Олексій Годін реалізував пенальті.

На 29-й хвилині Юрій Штурко подвоїв перевагу запорожців, а на 38-й Сергій Рудика поставив крапку в питанні про переможця матчу. У "Волині" був ще цілий тайм, щоб відігратися, але підопічні Віталія Кварцяного не зуміли продуктивно використати свій час.

"Металург" здобув першу перемогу в поточному чемпіонаті, а "Волинь" набрала лише чотири пункти в трьох зіграних матчах.

"У перерві я сказав хлопцям, щоб вони не опиралися на той результат, який був. Що стосується складу, то ми шукаємо оптимальний варіант. Жуніору важко. Ми йому довіряли перші дві гри, сьогодні ж випустили в другому таймі.

У нас все ще є кадрові проблеми. Я налаштовую хлопців на перемогу в кожному матчі. Будемо намагатися тішити своїх уболівальників не тільки в домашніх іграх, а й на виїзді", - сказав головний тренер запорізького "Металурга" Сергій Пучков.

Металург Запоріжжя - Волинь 3:0 (3:0, 0:0)

Голи: 1:0 - 2, пенальті Годін, 2:0 - 29 Штурко, 3:0 - 38 Рудика.

Металург Запоріжжя - Грдлічка, Нестеров, Коротецький, Матеус, Опанасенко, Рудика (Максимов, 84), Годін (Гавриш, 64), Штурко, Пісоцький (Жуніор, 74), Шевчук, Матяж.

Волинь - Неділько, Гошкодеря (Леандро, 54), Шершун (Парцванія, 40), Масло, Немчанінов, Кінаш, Бікфалві, Сімінін, Шиков, Шумахер (Скоба, 70), Бабир.

Попередження: Кінаш (7), Сімінін (11), Пісоцький (22), Парцванія (49), Леандро (65), Гавриш (65), Масло (79), Немчанінов (90).

Вилучення: Сімінін (30).

Зараз ви читаєте новину «Запорізький "Металург" розгромив "Волинь" за один тайм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути