четвер, 15 листопада 2007 18:21

Залізничники Росії виступлять проти вкладання їх грошей в "Локомотив"

Працівники локомотивних бригад "Російських залізниць" готуються до масштабного страйку на знак протесту проти "аморальної політики" керівництва монополіста, повідомляє Спорт Сегодня.

Залізничники обіцяють зупинити в країні пасажирське і вантажне перевезення. Головна вимога страйкарів – підвищення зарплати – сформульовано таким чином: "Ми не хочемо, щоб за наш рахунок компанія поправляла своє фінансове положення, фінансувала футбольні клуби і займалася добродійністю".

Комерційний директор "Локомотива" Дмитро Єфімов назвав вимоги страйкарів "дурницею": "На матчі приходять багато людей, які працюють в РЖД, і я жодного разу не чув, щоб хтось із залізничників був незадоволений тим, що компанія вкладає гроші у футбольний клуб. Навпаки, всі вони вважають "Локомотив" дітищем РЖД".

Акція протесту, участь в якій мають намір прийняти до 10 тисяч чоловік, намічена на 28 листопада, а гарантії виконання своїх вимог профспілки чекатимуть до 16 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Залізничники Росії виступлять проти вкладання їх грошей в "Локомотив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути