Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 11:04

Захисник "Дніпра" став гравцем "Монако"

Захисник збірної Кот-д"Івуару Ігор Лоло підписав контракт на 2,5 роки з "Монако". 26-річний футболіст першу частину сезону провів в дніпропетровському "Дніпрі", але в кінці року був виставлений клубом на трансфер, оскільки не підходив під ігрову концепцію головного тренера Володимира Безсонова.

Лоло є продуктом знаменитої футбольної Академії "Мімосифком" Жана-Марка Гілу, раніше захищав кольори бельгійських "Беверена", "Беєршота" і "Генка", а також донецького "Металурга".

"Я дуже радий, що прийшов мій співвітчизник. Це дійсно хороший гравець, сильний, швидкий і технічний, такий, що уміє захищатися і атакувати. Це хороше придбання для клубу", - заявив півзахисник монегасків Жан-Жак Госсо.

"Цього футболіста ми добре знаємо. Він вже був у нас перегляді влітку минулого року. Наші селекціонери постійно за ним стежили за виступами в національній команді. На жаль, йому не вистачало ігрової практики, оскільки в останні місяці він не грав в "Дніпрі". Попереду у нього багато роботи, щоб набрати форму", - прокоментував трансфер тренер "Монако" Рікарду.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Дніпра" став гравцем "Монако"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути