четвер, 02 червня 2011 15:31

Захисник "Мілана" завершив кар'єру

Захисник "Мілана" завершив кар'єру

34-річний чеський захисник "Мілана" Марек Янкуловскі оголосив про завершення своєї кар'єри.

"Італія стала для мене другим домом, як і "Мілан", але все колись закінчується. Я буду пам'ятати про час, проведений в цьому клубі, і, можливо, коли-небудь повернуся в новій якості. Тепер, залишаючи клуб і згадуючи все те, що зі мною тут відбувалося, я розумію, що мені багато чого вдалося досягти.

Я не бачу себе в ролі тренера, швидше, в якості спортивного директора або агента молодих гравців", - цитує Янкуловскі АР.

Янкуловскі перебрався до Італії в 2000 році, підписавши контракт з "Наполі", потім пограв за "Удінезе" і з 2005-року виступав за "Мілан", у складі якого виграв Лігу чемпіонів, Суперкубок Європи, клубний чемпіонат світу і став чемпіоном Італії минулого сезону.

На рахунку Янкуловскі 77 матчів за збірну Чехії, в яких він забив 11 м'ячів. У 2008 році він став кращим футболістом своєї країни, випередивши у голосуванні голкіпера "Челсі" Петра Чеха.

У нинішньому сезоні чех майже не грав через травми. У квітні він отримав чергову серйозну травму коліна, через яку повинен був пропустити не менше півроку.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Мілана" завершив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути