Ексклюзиви
понеділок, 12 квітня 2010 10:03

Захаров відсіяв від збірної України п"ятьох хокеїстів

Захаров відсіяв від збірної України п"ятьох хокеїстів

Захисник "Сокола" Юрій Гунько, який виступає за збірну України з 1992 року (148 матчів у светрі з тризубом на грудях), не зіграє на майбутньому чемпіонаті світу в голландському Тілбурзі.

Через хронічну травму гомілкостопа 38-річний ветеран не зміг взяти участь в товариських матчах Україна - Польща (5:1, 2:1), після чого прийняв рішення відмовитися від подальшої участі в зборах національної дружини у Мінську.

Також певні проблеми зі здоров"ям мають "соколи" Володимир Алексюк та Олександр Побєдоносцев, які травмувалися під час другого матчу з поляками. При цьому обидва захисника відправилися у складі делегації до Мінська, де продовжать відновлюватися і працювати разом з командою.

Тим часом, тренерський штаб збірної України на чолі з Михайлом Захаровим зробив перший відсів, скоротивши склад кандидатів на поїздку на ЧС-2010 до 25 польових хокеїстів і 3 воротарів.

На другий збір, який відбудеться в Мінську з 12 по 16 квітня, білоруський фахівець не взяв дует воротарів: Андрія Пяткевича, Олександра Федорова і тріо нападників - Микиту Буценка, Віталія Доніку та Ігоря Карлова.

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Захаров відсіяв від збірної України п"ятьох хокеїстів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути