вівторок, 15 травня 2007 16:55

За Тевеса починають боротьбу три європейських гранда

 

Як повідомляє Sky Sports з посиланням на футбольного агента Кіа Джурабчяна, аргентинський нападник "Вест Хема" Карлос Тевес, 23 роки, знаходиться в повному невіданні з приводу своєї майбутньої кар"єри.

- Я вчора обідав з Карлосом. Він був безініціативним. Не було жодного слова про його майбутнє", – сказав Джурабчян.

- На даний момент три клуби дали зрозуміти, що зацікавлені в моєму підопічному. На фіналі Ліги чемпіонів я проведу переговори з керівництвом команд, які хочуть купити його. Природно, пріоритетне право на гравця належить "Вест Хему". Якщо клуб захоче залишити Тевеса, то це буде не найгіршим варіантом. Але, скажу вам по секрету, у аргентинця є пара пропозицій від солідних клубів. Отже поки не заглядатимемо в майбутнє, – резюмував Джурабчян.

Тим часом, мадридський "Реал" вступив в боротьбу за нападаючого , який недавно заявив про те, що не дивлячись на збереження місця його команди в прем"єр-лізі, він все одно залишить клуб. Саме його гол у ворота "Манчестер Юнайтед" в останньому турі дозволив "молотобійцям" залишитися в вищому дивізіоні.

Відзначимо, що за аргентинського форварда також борються італійський "Мілан" та інший іспанський клуб - "Севілья". Проте "королівський клуб" вже назвав ціну, яку готовий віддати за Тевеса, - 30 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «За Тевеса починають боротьбу три європейських гранда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути