четвер, 09 травня 2013 12:54

"За те, що робить гендиректор клубу, Тимошенко сидить у в'язниці" - президент "Волині"

"За те, що робить гендиректор клубу, Тимошенко сидить у в'язниці" - президент "Волині"
Василь Столяр: "Мене хочуть посадити у в'язницю". Фото: westua.net

Президент "Волині" Василь Столяр розповів про ситуацію в клубі.

Як повідомляє 4vlada.com, Василь Столяр сказав, що він не в курсі клубних справ.

"Я листуюся з генеральним директором. Клубом керує Євгенія Жуховицька", - сказав Столяр. Також президент додав, що фактично клубом керує Ігор Коломойський.

Василь Столяр зазначив, що йому рік не платять зарплату. Він судиться і програв суд першої інстанції. Зарплата президента становить 20 тисяч гривень, а такі футболісти, як Пищур і Пічкур (залишили клуб) одержували від 10 до 20 тисяч доларів.

Також Столяр зазначив, що його частка у "Волині" становить 25% і він хоче отримати свої гроші.

"У мене там 25 відсотків і це коштує грошей. Будь ласка - поверніть гроші. Скільки? Це як оціниться майно. Трансферні права на футболістів теж коштують грошей. Але питання так не стоїть", - сказав Столяр.

Президент клубу вважає, що його хочуть посадити у в'язницю.

"Ігор Палиця (співвласник клубу) конкретно мені сказав. І (прокурор Волинської області Андрій) Парака на всіх нарадах говорить, що Столяр не в тюрмі", - сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тільки п'ять клубів Прем'єр-ліги не мають фінансових проблем" - спортдиректор "Волині"

Також Столяр розповів про те, що Євгенія Жуховицька позичила у фірми "Мантімус" (яка володіє часткою клубу) 30 мільйонів доларів.

"Вона не мала права займати гроші. Навіщо? Коломойський - громадянин Ізраїлю, Палиця - майже громадянин Ізраїлю. Тому, щоб зараз збанкротити клуб, забрати стадіон і все забрати як у банкрута. І щоб зі Столяром не розраховуватися. Розумієте - вона займає гроші. За статутом дозволяється розпоряджатися 500 тисячами гривень. А вона розпоряджається - перевищуючи суму. За такі справи Юлія Тимошенко у в'язниці сидить. Розумієте - перевищення службових повноважень", - сказав Столяр.

Президент вважає, що цю ситуацію може вирішити лише суд. Також Столяр сказав, що в багатьох бідах команди винен і Анатолій Дем'яненко.

"Навіщо їм напружуватися, якщо тридцять тисяч доларів зарплата, у Анатолія Дем'яненко. Тренер завжди буде винен. Він захисник. Давайте ж нарешті забивати! Треба ж колись виграти, забити гол, а не пропустити", - додав Столяр.

Нагадаємо, раніше Віталій Кварцяний очолив "Волинь".

Зараз ви читаєте новину «"За те, що робить гендиректор клубу, Тимошенко сидить у в'язниці" - президент "Волині"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути