пʼятниця, 16 листопада 2012 19:03

"За що вам платять гроші? Що доброго ви принесли в український футбол?" - фани "Карпат" поставили ультиматум Колліні та ФФУ

"За що вам платять гроші? Що доброго ви принесли в український футбол?" - фани "Карпат" поставили ультиматум Колліні та ФФУ

Фанати львівських "Карпат" поставили ультиматум Федерації футболу України (ФФУ).

Вболівальники не задоволені рішенням КДК ФФУ щодо дискваліфікації хавбека Семіра Штіліча на три матчі за нецензурні вислови на адресу Віктора Швецова в матчі з "Металістом".

"Не розглянувши помилки, допущені арбітрами у попередніх матчах за участю "Карпат", і не покаравши винуватців, ФФУ навпаки на чолі з горе-куратором Колліною і надалі приймають не зрозумілі рішення. Де докази того, що Штіліч нецензурно висловлювався до пана Швецова? Де коментар самого пана Швецова? Де коментарі свідків? Немає...", - йдеться у заяві фанатів.

Відтак вболівальники вимагають від ФФУ:

- скасувати дискваліфікацію Семіра Штіліча

- припинити суддівське свавілля в українському футболі

- звільнити всіх причетних до покривання таких дій і до створення суддівського клану

- припинити тиск на "свободу слова"

- покарати винуватців-арбітрів, які допускають систематичні помилки, відлученням від футболу Якщо не будуть вжиті відповідні заходи, вболівальники розпочнуть масові безстрокові акції-протесту з залученням фанів інших футбольних клубів України.

"Ваші відмовки, що арбітр - жива людина, яка має право на помилку (які в основному вирішують результат матчу) вже всім добряче набридли... А як бути тисячам глядачів, десяткам футболістам і їх сім'ям, керівникам клубу які постійно страждають через такі ваші помилки???", - обурюються фанати. Також вони мають окреме питання до куратора суддівського корпусу П'єрлуїджі Колліни.

"За що вам платять гроші? Що доброго ви принесли в український футбол? Низку скандалів після кожного туру? Чи можливо кваліфікація наших арбітрів так значно зросла, що вони систематично мають запрошення на обслуговування міжнародних матчів, не кажучи вже за топ-матчі? Якщо Ви людина з європейським менталітетом, то повинні розуміти, що після таких багаточисленних казусів у вашій роботі - єдиний вихід подати у відставку", - додають львів'яни.

/media/video/467714/1_467714.flv

Зараз ви читаєте новину «"За що вам платять гроші? Що доброго ви принесли в український футбол?" - фани "Карпат" поставили ультиматум Колліні та ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути