вівторок, 01 грудня 2009 15:47

За форварда збірної Росії позмагаються "Рома" та "Локомотив"

За форварда збірної Росії позмагаються "Рома" та "Локомотив"

Агент форварда лондонського "Тоттенхема" та збірної Росії з футболу Романа Павлюченка Олівер Вендт заявив, що він у найближчий день проведе переговори з представниками італійської "Роми" про можливий перехід свого клієнта до цього клубу. Про це повідомляє інтернет-видання Romagiallorossa.com.

У той же час, за даними інтернет-видання Sports.ru, 1 грудня переговори про придбання гравця з керівництвом "Тоттенхема" проведуть представники московського "Локомотива".

За словами Вендта, Павлюченко хоче залишити "Тоттенхем" і перейти в "Рому". Вендт підкреслив, що він спілкувався з представниками "Роми" минулого тижня, і вони проявили інтерес до покупки російського гравця.

Що стосується "Локомотива", то його представники 1 грудня вирушать у Лондон. На яких умовах москвичі готові придбати гравця, не уточнюється.

Павлюченко перейшов у "Тоттенхем" з московського "Спартака" влітку 2008 року, але при тренері Харрі Реднаппі втратив місце в основному складі лондонського клубу. У чемпіонаті Англії сезону-2009/10 російський форвард провів за "Тоттенхем" чотири матчі і не забив жодного гола.

Вперше про інтерес "Роми" до Павлюченка стало відомо влітку 2009 року. Римляни планували взяти форварда в оренду на рік. Окрім "Роми" і "Локомотива", на Павлюченка претендують пітерський "Зеніт", англійський "Бірмінгем" і турецький "Бешикташ", а також ще ряд клубів.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «За форварда збірної Росії позмагаються "Рома" та "Локомотив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути