четвер, 30 серпня 2012 10:36

"З такою грою в Лізі Чемпіонів робити нічого" - гравці "Динамо" про матч з "Боруссією"

"З такою грою в Лізі Чемпіонів робити нічого" - гравці "Динамо" про матч з "Боруссією"
Хачеріді розкритикував гру "Динамо" у матчі з "Боруссією". Фото: 2012ua.net

Гравці "Динамо" в ефірі телеканалу 2+2 прокоментували матч-відповідь плей-офф раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів проти менхенгладбахської "Боруссії".

Євген Хачеріді, захисник: "Перший тайм зіграли нормально і вже думали, що все. Але тут безглуздий гол, і всі почали нервувати. Пропустили другий гол, і ми не знали що робити з м'ячем. Йшла передача з флангу, гравець їхньої команди чиркнув м'яч , і я нічого не встиг зробити. Додавати треба обов'язково, в групі команди будуть сильніші. З такою грою нам у групі робити нічого", - самокритично зазначив захисник. Тактика? Вважаю, вона була невірною - граємо вдома від оборони. Один Браун бігав попереду, чіплявся за м'ячі. Так грати не можна".

Олег Гусєв, півзахисник: "Ніби все контролювали, прагнули грати на контратаках і перекривати зони, але потім цей автогол... Довели матч до такого нервового кінця. Звичайно, дуже важко було, але добре, що все добре закінчилося. Одна помилка і ми могли в черговий раз пролетіти повз Ліги чемпіонів, але Слава Богу, що забили гол - тоді я вже зрозумів, що ми пройдемо далі. Якщо будемо в груповому етапі грати так, як сьогодні другий тайм, то буде дуже важко. Начебто і вийшли в Лігу Чемпіонів, але радості на обличчях хлопців немає, тому що така важка, якщо так можна сказати, перемога особливої радості не принесла. Потрібно підвищувати рівень гри".

Денис Гармаш, півзахисник: "У принципі, Боруссії треба було забивати три м'ячі, ось вона грала так, щоб забивати. А ми грали від оборони, щоб ці м'ячі не пропустити. Була установка пресингувати, не давати їм розігрувати м'яч. І поки рахунок був 0:0, грали нормально. Але так вийшло, що один ми собі забили самі, і один - вони нам зі стандарту. Можна сказати, що після цього почалася паніка, і слава Богу, що вийшло пройти далі. Настрій в команді зараз не дуже веселий. Гру не показали, і результат, незважаючи на те, що пройшли далі, для нас поганий".

Нагадаємо, що в середу ввечері, 29 серпня, "Динамо", незважаючи на поразку 1:2 від менхенгладбахської "Боруссії", пробилося в груповий турнір Ліги Чемпіонів і вже у четвер, 30 серпня, дізнається своїх суперників.

Зараз ви читаєте новину «"З такою грою в Лізі Чемпіонів робити нічого" - гравці "Динамо" про матч з "Боруссією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути