Ексклюзиви
четвер, 05 березня 2015 16:17

З пам'яті Фернандо Алонсо після аварії "стерлися" 20 років життя

З пам'яті Фернандо Алонсо після аварії "стерлися" 20 років життя
Фото: reuters.com

Пілот команди "Формули-1" "Макларен" Фернандо Алонсо, прокинувшись після аварії, забув усе, що з ним сталося за останні 20 років. Про це він повідомив в інтерв'ю El Pais.

Після події лікарі попросили гонщика відповісти на три питання: хто він, чим займається і чого хоче добитися в майбутньому. Відповіді були такими: "Я Фернандо, займаюся картингом, хочу стати гонщиком "Формули-1". Спортсмен також був упевнений, що перебуває в 1995 році.

На даний момент 33-річний іспанець оговтався від наслідків аварії і приступив до інтенсивних фізичних тренувань. За рекомендацією лікарів гонщик пропустить перший етап сезону - Гран-прі Австралії, який пройде 13-15 березня.

Алонсо потрапив у аварію під час тестових заїздів в Іспанії 22 лютого і був госпіталізований зі струсом мозку. За словами керівників команди, інцидент стався через сильний вітер.

Фернандо Алонсо дебютував у "королівських гонках" за команду "Мінарді" в 2001 році. З тих пір він двічі вигравав титул чемпіона світу (2005, 2006) і тричі ставав віце-чемпіоном (2010, 2012, 2013).

Зараз ви читаєте новину «З пам'яті Фернандо Алонсо після аварії "стерлися" 20 років життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути