Ексклюзиви
середа, 01 грудня 2010 16:59

WBA визнала українського боксера кращим у Європі

WBA визнала українського боксера кращим у Європі

З 22 по 27 листопада 2010 року в столиці Нікарагуа - Манагуа відбулася 89-та Конвенція Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

У Конвенції взяла участь делегація з України - компанія Union Boxing Promotion на чолі з її президентом Юрієм Рубаном, до складу делегації також також генеральний менеджер UBP Дмитро Єлісєєв та діючий Чемпіон Світу WBA в напівсередній вазі В'ячеслав Сенченко, повідомляє прес-служба Union Boxing Promotion.

Разом з командою UBP Нікарагуа відвідав і Секретар Донецької міськради Микола Левченко, який вручив від імені мера Донецька Олександра Лук'янченка президенту WBA Жильберто Мендозі почесний знак міста за видатний внесок у розвиток боксу.

У ході Конвенції відбулося урочисте нагородження кращих боксерів, промоутерів і функціонерів боксу за 2010 рік за версією WBA.

На церемонії вручення нагород у номінації Кращий боксер Європи WBA був відзначений В'ячеслав Сенченко. Кришталеву статуетку переможцю вручив президент WBA Жильберто Мендоза.

Пам'ятними призами на Конвенції також відзначили: боєць року - Девід Хей (Великобританія), спеціальна заохочувальна премія - Мігель Анхель Котто (Пуерто-Ріко), перспектива року - Роман Гонсалес (Нікарагуа).

Також з президентом WBA керівники Union Boxing Promotion обговорили питання про проведення чергової 90-ї Конвенції Всесвітньої боксерської Асоціації в Донецьку. Мендоза пообіцяв, що заявка української компанії буде розглянута на найближчому виконкомі WBA і прийнято відповідне рішення.

Нагадаємо, що у своєму останньому поєдинку В'ячеслав Сенченко провів успішний захист титулу Чемпіона світу в другій напівсередній вазі за версією WBА, здолавши за очками венесуельського боксера Хосе Наварро.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «WBA визнала українського боксера кращим у Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути