четвер, 29 листопада 2012 12:58

Взимку "Динамо" проведе два міжсезонних збори

Взимку "Динамо" проведе два міжсезонних збори
14-го січня "Динамо" відправиться на перший міжсезонний збір ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Стали відомі плани зимової міжсезонної підготовки київського "Динамо".

Відпустка у підопічних Олега Блохіна почнеться відразу після заключного поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів із загребським "Динамо", який відбудеться 4 грудня в столиці Хорватії. Відпочивати динамівці будуть до 10 січня - в цей день команда збереться на своїй базі у Конча-Заспі і протягом трьох днів проходитиме поглиблене медичне обстеження.

14-го січня "Динамо" відправиться на перший міжсезонний збір, який проходитиме в іспанській Марбельї і триватиме до 26-го числа. Повернувшись до Києва, команда отримає два дні вихідних, після чого відправиться на другий збір, який також пройде в Іспанії. По його завершенні "біло-блакитні" відправляться безпосередньо до місця проведення першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи, який відбудеться 14 лютого (жеребкування цієї стадії турніру пройде 20 грудня).

Нарешті, між першою грою і матчем-відповіддю 1/16 фіналу Ліги Європи "Динамо", не виключено, проведе короткостроковий збір у Туреччині. Втім, це питання, так само як і перелік спаринг-партнерів киян в період зимової підготовки, поки знаходиться у стадії розгляду.

Зараз ви читаєте новину «Взимку "Динамо" проведе два міжсезонних збори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути