середа, 28 листопада 2012 09:18

Кранчар може перебратись у московський "Локомотив"

Кранчар може перебратись у московський "Локомотив"
Кранчар обійшовся "Динамо" у сім мільйонів євро ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Керівництво московського "Локомотива" розглядає варіант із запрошенням у команду 28-річного центрального півзахисника київського "Динамо" і збірної Хорватії Ніко Кранчара.

"Наш клуб цікавився Кранчарем і раніше, але зараз сторони знову повернулися до можливої угоди, - розповіло джерело у стані "Локомотива". - Поки говорити про щось конкретно зарано, але в клубі одним із завдань на зимове трансферне вікно буде зміцнення якраз у середній лінії команди. І саме Біліч в розмові з керівництвом залізничників наполягав на придбанні хорвата. Втім, дивного тут мало - Кранчар не один рік відіграв під керівництвом Біліча у національній збірній Хорватії".

"Хорват поки не зумів реалізувати себе в Києві повною мірою, а Олег Блохін, судячи з усього, не особливо на нього і розраховує, - розповів у свою чергу відомий український футбольний агент. - У Києві вважають невірним взятий раніше курс, і починаючи з зими в клубі почнуться планомірні зміни".

Нагадаємо, що Кранчар тільки перед стартом нинішнього сезону перебрався до київського "Динамо" з англійського "Тоттенхема" за сім мільйонів євро, але так і не зумів стати у нинішнього наставника "біло-блакитних" Олега Блохіна стовідсотковим гравцем основи. І це незважаючи на те, що в 19 проведених іграх в нинішньому сезоні хорват відзначився чотирма голами і двома гольовими передачами.

Зараз ви читаєте новину «Кранчар може перебратись у московський "Локомотив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути