субота, 24 листопада 2012 11:53

Блохін запровадив уроки мови для легіонерів

Блохін запровадив уроки мови для легіонерів
Блохін хоче мінімізувати вплив перекладача ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін ініціює уроки мови для іноземних футболістів команди, щоб вони розуміли його установки без допомоги перекладача.

"Після закінчення тренування (в п'ятницю) більшість футболістів роз'їхалися по домівках, а деякі з них залишилися на базі. Браун Ідейє, Тайє Тайво, Лукман Аруна, Адмір Мехмеді, Данило Сілва та інші зібралися в навчальному класі на урок нашої мови. Таке побажання Олега Блохіна - в команді всі повинні розуміти установку тренера, мінімізувавши вплив перекладача", - повідомляє прес-служба столичного клубу.

Як повідомлялося, в середу Блохін повернувся на тренерську лаву "Динамо" на матч проти ПСЖ у Лізі чемпіонів, остаточно відновившись після перенесеної 6 жовтня операції.

У неділю "Динамо", яке йде на третьому місці в чемпіонаті України, зіграє на НСК "Олімпійський" проти київського "Арсеналу" в матчі 17-го туру.

Зараз ви читаєте новину «Блохін запровадив уроки мови для легіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути