Ексклюзиви
субота, 24 липня 2010 12:03

В"ячеслав Узєлков програв бій Бейбуту Шуменову

В"ячеслав Узєлков програв бій Бейбуту Шуменову

Українець В"ячеслав Узелков (на фото) не зміг відібрати у Бейбута Шуменова (Казахстан) пояс чемпіона WBA в напівважкій вазі.

Чемпіон почав поєдинок дуже активно, проте вже в першому раунді побував у нокдауні, після лівого бокового претендента. Шуменов досить легко встав і тут же продовжив атаки, які, втім, припадали в основному по захисту Узелкова.

У самому кінці третього раунду в розміні ударів уже Шуменов завдав точного удару справа, який відправив його суперника на настил рингу - той піднявся і одразу пролунав гонг. У наступних раундах і всю середину бою упевнено контролював Шуменов, удари якого хай і не відрізнялися особливою точністю, проте їх кількість у декілька разів перевершувала кількість ударів його опонента.

У кінцівці бою Узелков спробував більш активно піти вперед і вирвати перемогу в бої, що явно програвався, однак Шуменов зберіг достатньо сил, щоб зберегти свою перевагу і перемогти на картках усіх суддів з рахунком 118-108 двічі і 117-109.

За матеріалами allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Узєлков програв бій Бейбуту Шуменову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути