Ексклюзиви
пʼятниця, 13 лютого 2009 17:54

Вукоєвичу розбили брову

Вукоєвичу розбили брову

Півзахисник Огнєн Вукоєвич у матчі Румунія – Хорватія вийшов на поле на 61-й хвилині, а вже через двадцять хвилин у супроводі лікарів залишив поле. Причина банальна – в боротьбі за м"яч суперник ліктем розбив Огнєну брову. Лікарі збірної надали футболісту першу допомогу, але кровотеча була настільки сильною, що відразу після матчу гравця відвезли до однієї з клінік Бухареста, де були накладені шви.

У четвер увечері Вукоєвич повернувся до розташування "Динамо" в Марбелью. А вже сьогодні разом з усіма працював на тренуванні. Після заняття хорватський футболіст поділився враженнями з офіційним сайтом "Динамо":

- Пошкодження я отримав у зіткненні із захисником збірної Румунії Разваном Кочишем, але зла на нього я не тримаю – все сталося в ігровій ситуації. В принципі, нічого страшного і не сталося, але через розтин над оком лікарі довго не могли зупинити кров. Зараз зі мною все гаразд, і я займаюся разом з усіма в основній групі.

Через розтин над оком лікарі довго не могли зупинити кров

Завтра на нас чекає важливий у плані підготовки до протистояння з "Валенсією" контрольний матч з "Динамо" (Москва). Я сподіваюся взяти в ньому участь, про що сказав головному тренеру, і завершити збори перемогою, щоб в наступні дні в доброму гуморі продовжувати готуватися до матчів Кубка УЄФА.

А півзахисник "Динамо" Шахір Бельгазуані на правах оренди до кінця сезону 2008/09 виступатиме за клуб швейцарської суперліги "Ксамакс" з міста Невшатель, пише sport.segodnya.

Gazeta.ua раніше писала, що 21-річний француз починав сезон в оренді у французькому "Страсбурзі", але був звільнений з клубу після затримання поліцією "за підозрою в застосуванні умисного насильства".

Крім того, в листопаді він судився з режисером кліпу, в якому сам же і знявся.

Зараз ви читаєте новину «Вукоєвичу розбили брову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути