неділя, 19 вересня 2010 17:33

Вукоєвич приніс "Динамо" перемогу в матчі із "Зорею"

Вукоєвич приніс "Динамо" перемогу в матчі із "Зорею"
Перший тайм пройшов на рівних, а за моментами "Зоря" навіть перевершила опонента. Розгойдування у "Динамо" зайняло 44 хвилини, у гостей - лише 30.

Руслан Фомін, тікаючи у штрафний майданчик, був завалений Тарасом Михаликом, і це ознаменувало початок небезпечних моментів біля обох воріт. Рефері Абдула показав Тарасу жовту і призначив стандарт практично на лінії штрафного майданчика. Однак м"яч, закручений в дев"ятку, пройшов повз ворота.

Далі помилилася вже захист "Зорі", подарувавши м"яч Нінковичу і Ярмоленко з пасу останнього увійшов до штрафного майданчика, але поки підлаштовувався під ліву ногу, упустив шанс для прицільного удару. Те саме зробив і Сергій Силюк біля протилежних воріт, коли Каменюка виклав м"яч на ногу форварду. І, нарешті, вінчали тайм дві масштабні атаки "Динамо", які, однак, не змінили рахунок на табло.

Другий тайм вийшов насиченішим. Газзаєв випустив на поле Шевченка і Каддурі, які явно підсилили гру гостей. Проте рахунок відкрила "Зоря" - Максим Білий пробив у дальню дев"ятку метрів з 25, без шансів для Коваля.

Сенсацією не те що запахло. З урахуванням якості гри "Динамо", її аромат густо навис над стадіоном. Але господарів підвела психологія, вони тут же відійшли назад, а грати на утримання з такою обороною, як у команди Чанцева дуже небезпечно. Гол у відповідь у киян вийшов до смішного простим. Кадуррі не зустрів ніякого опору, знайшов передачею вільного Шевченка і той у середині другого тайму відновив рівновагу.

Трохи раніше міг подвоїти перевагу "Зорі" Фомін, але влучив у поперечину. Закінчення матчу вийшло нервове, і луганчани могли забити, і кияни вирвати перемогу. Моментів побільше було у команди Газзаєва, яку вів вперед Шевченко.

Проте час минав, нічия здавалася неминучою, але в компенсований час спершу Картушов не використав вихід сам на сам, а потім втомлені господарі відверто прогавили останній шанс гостей. Єрьоменко пробив з-під захисника, Мартищук парирував, але набіг Вукоєвича приніс "Динамо" неймовірно вистраждані три очки.

Чемпіонат України.

10-й тур.

"Зоря" - "Динамо" 1:2 (0:0)

Голи: Білий, 63 (1:0), Шевченко, 67 - 1:1, Вукоєвич - 93, 1:2

"Зоря": Мартищук; Микицей; Єзерський; Ємельянов; Полянський; Силюк (91. Картушов (c 78 ")); Каменюка; Ковальов М. (Тесак, 21); Білий; Лазарович; Фомін
"Динамо": Коваль М.; Хачеріді; Бетао; Вукоєвич; Єрьоменко; Нінкович; Михалик; Маграо (Ель-Каддурі, 46 "); Гусєв О. (7. Шевченко, 46"); Ярмоленко; Мілевський (11. Андре Феліпе , 76 ")

Попередження: Ємельянов, 40 - Михалик, 35
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «Вукоєвич приніс "Динамо" перемогу в матчі із "Зорею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути