Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2010 15:42

Газзаєв залишається наставником "Динамо" - офіційно

Газзаєв залишається наставником "Динамо" - офіційно

Як повідомляє офіційний сайт київського "Динамо", після закінчення матчу з БАТЕ Валерій Газзаєв подав прохання про відставку, але президент відхилив прохання тренера.

Нагадаємо, на вчорашній прес-конференції Валерій Георгійович заявив, що у незадовільних результатах команди винен саме він і пообіцяв переговорити з президентом. Бажання тренера піти також підтвердив Мілош Нінкович - мовляв, про це Газзаєв повідомив команді в роздягальні.

Під керівництвом Валерія Газзаєва "Динамо" у минулому сезоні поступилося чемпіонським титулом "Шахтарю", припинило боротьбу за національний кубок на стадії чвертьфіналу, а в Лізі чемпіонів зайняло останнє місце в групі.

Зараз команда йде другою у чемпіонаті, а не так давно поступилася "Аяксу" в поєдинку за місце у груповому турнірі ЛЧ, відправившись в Лігу Європи. Це турнір динамівці почали вчора з домашньої нічиєї з БАТЕ.

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв залишається наставником "Динамо" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути