субота, 18 вересня 2010 11:49

Форвард київського "Динамо" став батьком

Форвард київського "Динамо" став батьком

У п"ятницю вранці в сім"ї гравця київського "Динамо" Романа Зозулі відбулося поповнення - дружина Марина народила доньку.

Дівчинка народилася здоровою, вагою 2980 грамів і зростом 50 см. Пологи пройшли добре, і вже через пару днів Роман зможе забрати своїх дівчаток з пологового будинку.

"Емоції словами не передати! - Говорить щасливий батько .- Такий підйом відчуваю! Я не спав цілу ніч, був поряд з Мариною, і вранці, коли почалися перейми, відвіз її до пологового будинку. Лікар сказав, що вона народить приблизно о другій годині дня , а до того часу я можу поїхати додому. Дружина пообіцяла подзвонити, коли все почнеться. Але варто було мені піти, як у десятій вона вже народила. Я відразу ж помчав назад, і зміг побачити дочку".

Також Роман сказав, що донька схожа на нього й назвуть її Кароліною.

"Це була більше моя ідея, але Марині це ім"я теж сподобалося, тому на ньому і зупинилися. Скоро зможу забрати їх з мамою додому. А тільки що їздив у клініку "Борис" робити рентген, який показав, що все чудово, і я вже можу тренуватися. Так що сьогодні у мене відразу дві приємні новини", - відзначив Зозуля.

За матеріалами ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «Форвард київського "Динамо" став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути