вівторок, 10 вересня 2013 13:29

Втомлений Надаль знищував "мінералку", дивлячись на кубок чемпіона US Open
13

Фото: Reuters

Іспанець Рафаель Надаль вдруге в кар'єрі став переможцем Відкритого чемпіонату США з тенісу. За перемогу він отримає 2,6 млн доларів призових і 1200 рейтингових очок.

Іспанський тенісист у фінальному матчі узяв гору над першою ракеткою світу, сербом Новаком Джоковичем - 6:2, 3:6, 6:4, 6:1.

Матч тривав більше трьох годин. Надаль виграв перший сет, але в другій партії Джоковичу вдалося відновити паритет. У третьому сеті іспанець знову вийшов вперед, а в четвертому зробив ранній брейк, після чого впевнено довів поєдинок до перемоги.

Суперники зустрічалися вже в 37 -й раз, та іспанець зміцнив свою перевагу - 22-15. Надалю вдалося взяти у Джоковича реванш за поразку у фіналі 2011 року.

"Матчі з Джоковичем завжди носять особливий характер. Напевно, тільки в матчах проти нього моя гра досягає такого рівня, - цитує Надаля прес -служба турніру. - Новак - відмінний гравець з неймовірною кар'єрою. Упевнений, що коли ми разом з ним закінчимо виступу, то увійдемо в історію як кращі тенісисти світу".

Ця перемога принесла Надалю тринадцятий титул "Великого шолома" в кар'єрі і другий - в сезоні 2013 року. Іспанський тенісист став дворазовим чемпіоном US Open - раніше він перемагав на цьому турнірі в сезоні -2010.

Зараз ви читаєте новину «Втомлений Надаль знищував "мінералку", дивлячись на кубок чемпіона US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути