понеділок, 09 вересня 2013 10:48

Серена Вільямс виграла US Open під наглядом Білла Клінтона та Сари Джессіки Паркер
10

Фото: ФОТО: Reuters

Американка Серена Вільямс виграла Відкритий чемпіонат США з тенісу. У ніч на 9 вересня в фінальному матчі турніру Вільямс здобула перемогу над спортсменкою з Білорусі Вікторією Азаренко, повідомляє офіційний сайт US Open.

Для перемоги Вільямс знадобилися три сети; матч завершився з рахунком 7:5, 6:7, 6:1. Зустріч тривала дві години і 44 хвилини.

Для Вільямс перемога на US Open стала п'ятою в кар'єрі - до цього вона вигравала Відкритий чемпіонат США в 1999, 2002, 2008 і 2012 роках. Рік тому у вирішальному матчі вона також обіграла Вікторію Азаренко.

Переможець чоловічої частини US Open стане відомий в ніч на 10 вересня. У вирішальному матчі зустрінуться перша і друга ракетки турніру - серб Новак Джокович і представник Іспанії Рафаель Надаль.

Додамо, що за перемогою Серени Вільямс з трибун спостерігали колишній президент США Білл Клінтон та голлівудська зірка Сара Джессіка Паркер.

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс виграла US Open під наглядом Білла Клінтона та Сари Джессіки Паркер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути