середа, 06 березня 2013 09:10

"Все закінчилося після помилки П'ятова" - Луческу

"Все закінчилося після помилки П'ятова" - Луческу
Луческу визнав закономірним розгром від "Боруссії". Фото: shakhtar.com

Після великої поразки в Дортмунді тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу хвалив "Боруссію" і побажав їй вийти у фінал Ліги чемпіонів, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Заслужена перемога, заслужено "Боруссія" пройшла далі. Надія була до 30-ї хвилини, поки суперник нічого не створив, а ми чекали свого шансу на контратаці. Але, на жаль, вони забили після розіграшу кутового гол, і після цього всі наші плани змінилися", - сказав він.

"Фатальними стали сім хвилин - з 30-ї по 37-у, коли суперник ще раз забив після наших помилок. У перерві я сказав своїм футболістам, щоб вони змінили свою гру, і це було помітно перші 15 хвилин: ми створили близько чотирьох моментів, після яких могли забити, але помилка нашого воротаря, напевно, всьому поклала кінець. Ми атакували, перехопили ініціативу, намагалися забити гол і потім зробити щось ще, але помилка голкіпера привела до третього м'яча, і, в принципі, все закінчилося на цьому", - констатував наставник "Шахтаря".

За словами Луческу, у другому таймі у донеччан були передумови змінити хід гри.

"Позитивним моментом було те, що в другому таймі ми змінили свою гру, стали більше атакувати, краще контролювали м'яч. Але "Боруссія" вже сіла на свою половину поля і діяла на контратаках. Те, що "Боруссія" пройшла далі, - повна заслуга цієї команди. Хочу побажати "Боруссії" успіхів. Повторю слова, які говорив вчора на прес-конференції: хотілося б, щоб "Боруссія" зіграла у фіналі. Це дуже сильна команда, яка показує дуже гарний футбол", - сказав Луческу.

Нагадаємо, матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Боруссія" - "Шахтар" завершився вчора поразкою "гірників" з рахунком 0:3.

Зараз ви читаєте новину «"Все закінчилося після помилки П'ятова" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути