вівторок, 05 березня 2013 23:59

"Боруссія" і "Реал" залишили "Шахтар" і "МЮ" без Ліги чемпіонів

"Боруссія" і "Реал" залишили "Шахтар" і "МЮ" без Ліги чемпіонів
"Боруссія" забила "Шахтареві" 5 м'ячів за два матчі ФОТО: shakhtar.com

Дортмундська "Боруссія" розгромила вдома донецький "Шахтар" з рахунком 3:0 і вийшла, таким чином, до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Голи забили Феліпе Сантана, Маріо Гетце і Якуб Блащиковскі. Перший матч, що проходив у Донецьку, завершився з рахунком 2:2.

Мадридський "Реал" здобув перемогу над англійським "Манчестер Юнайтед" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і пройшов у наступний раунд змагання. Зустріч, що проходила на манчестерському стадіоні "Олд Траффорд", завершилася з рахунком 2:1 на користь іспанської команди. У першому матчі в Мадриді команди зіграли внічию 1:1.

"МЮ" вийшов вперед на самому початку другого тайму після автоголу Серхіо Рамоса. "Реал" відігрався на 66-й хвилині завдяки голу Луки Модріча, а вже через три хвилини точний удар Кріштіану Роналду приніс мадридцям перемогу. Варто відзначити, що "Манчестер" з 56-ї хвилини грав вдесятьох через вилучення Нані.

6 березня відбудуться ще два матчі, за підсумками яких стануть відомі два чвертьфіналіста Ліги чемпіонів. "Ювентус" вдома прийме "Селтік" (перший матч у Глазго закінчився з рахунком 3:0 на користь туринців), а "Парі Сен-Жермен" на своєму полі зіграє з "Валенсією" (результат першого матчу - 2:1 на користь команди з Парижа), повідомляє "Лента".

Ліга чемпіонів

1/8 фіналу

матчі-відповіді

Манчестер Юнайтед Англія - Реал Мадрид Іспанія 1:2 (0:0, 1:2)

Голи: 1:0 - 48, автогол Рамос, 1:1 - 66 Модрич, 1:2 - 69 Роналду.

Манчестер Юнайтед - Де Хеа, Рафаел (Валенсія, 87), Ріо Фердінанд, Відіч, Евра, Каррік, Клеверлі (Руні, 73), Нані, Велбек (Ешлі Янг, 81), Гіггз, ван Персі.

Реал Мадрид - Дієго Лопес, Арбелоа (Модріч, 59), Рамос, Варан, Коентрау, Хедіра, Алонсо, Ді Марія (Кака, 45), Озіл (Пепе, 71), Роналду, Ігуаїн.

Попередження: Евра (18), Арбелоа (38), Керрік (72), Кака (73), Пепе (88).

Вилучення: Нані (56).

Перший матч - 1:1.

Боруссія Д Німеччина - Шахтар Україна 3:0 (2:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 31 Ф. Сантана, 2:0 - 37 Гетце, 3:0 - 59 Блашчіковскі.

Боруссія Д - Вайденфеллер, Пішчек, Суботіч, Ф. Сантана, Шмельцер, Гундоган (Шахін, 82), Бендер (Кель, 46), Блашчіковскі (Гросскройтц, 70), Гетце, Ройс, Левандовскі.

Шахтар - П'ятов, Срна, Ракицький, Кучер, Рац, Фернандіньо, Хюбшман (Степаненко, 82), Алекс Тейшейра, Мхітарян, Тайсон (Коста, 46), Луїс Адріано.

Попередження: Кучер (15).

Перший матч - 2:2.

Зараз ви читаєте новину «"Боруссія" і "Реал" залишили "Шахтар" і "МЮ" без Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути