Ексклюзиви
неділя, 25 жовтня 2020 12:24

"Ворсклі" виплатять преміальні за нічию з "Шахтарем"

"Ворсклі" виплатять преміальні за нічию з "Шахтарем"
Соломонувдалося зрівняти рахунок у матчі. Фото ФК "Ворскла"

Капітан "Ворскли" Володимир Чеснаков розповів про нічию з "Шахтарем" (1: 1) в 7-му турі УПЛ.

"При підготовці до матчу ми більше схилялися до того, що Луїш Каштру довірить місце в стартовому складі тим футболістам, які в жовтні перебували на самоізоляції. Адже вони, повернувшись до ладу, потребували ігрової практики. Однак португальський фахівець вирішив не міняти тих гравців, які здобули феєричну перемогу в Лізі чемпіонів над "Реалом". Якщо взяти до уваги наші нереалізовані гольові моменти в першому таймі, то як мінімум на нічию "Ворскла" награла" . Про це пише meta-ratings

"Хоча після необов'язкового другого попередження Альюне ми несподівано опинилися в скрутному становищі, проте зуміли вистояти. Нам в роздягальні Владислав Кулач говорив, що не реалізовані ним у матчі з "Шахтарем" гольові моменти будуть йому ще довго снитися. Але це футбол, навіть більш зіркові майстри не завжди вражають ворота з забійних позицій. Я зловив себе на думці: буде здорово, якщо Кулач в кожному поєдинку хоча б раз зіпсує настрій воротарю суперників, це вже шанс не програти, а Владиславу допоможе досягти успіху в гонці серед бомбардирів.

Юрій Максимов сказав, що, з огляду на, як розгорталися події в матчі, розраховував на більше, напевно, натякаючи на невикористані Кулачем моменти.

Це добре, що поєдинок проходив на стадіоні імені Віктора Банникова, де при бажанні вболівальники могли знайти можливість подивитися футбол на власні очі. Ми наших фанів чули, спасибі їм за підтримку. Приховувати не буду: клубне керівництво обіцяло нам підвищені преміальні за позитивний результат у матчі з "Шахтарем". Зігравши внічию з чемпіоном, ми на це заслужили", - сказав Чеснаков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після "Реала" "Шахтар" не впорався з "Ворсклою"

"Ворскла" займає другий рядок у чемпіонаті - 15 очок "Шахтар" - третій. У нього - 13. Лідирує "Динамо" - 17 балів.

Зараз ви читаєте новину «"Ворсклі" виплатять преміальні за нічию з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути