Ексклюзиви
субота, 24 жовтня 2020 16:24

Після "Реала" "Шахтар" не впорався з "Ворсклою"

Після "Реала" "Шахтар" не впорався з "Ворсклою"
"Шахтар" вимушений був відігруватися після голу Кулача. Фото ФК "Шахтар"

Донецький "Шахтар" не зумів у Києві обіграти полтавську "Ворсклу" в матчі чемпіоната України – 1:1. Рахунок у матчі відкрив Владислав Кулач, а Манор Соломон ще в першому таймі зрівняв рахунок.

Взагалі-то в першому таймі гірники встигли побувати в шкурі мадридського "Реала". Поки "Шахтар" насолоджувався статусом переможця "Реала", Кулач тричі виходив сам на сам із Трубіним. З трьох спроб вдалося реалізувати лише одну. Тому залишилося загадкою чи зуміли би підопічні Каштру відігратися з 0:3.

На щастя португальського тренера гірники встигли зібратися ще в першому таймі й Манор Соломон зрівняв рахунок. Коли в другому таймі замість нього на поле вийшов Тайсон, то став лише блідою копією ізраїльського півзахисника. Такими темпами Соломон не стане чекати від'їзду бразильця, а й сам стане лідером ще до зими.

"Ворскла" сподобалася. Команда грає в швидкий пас, ніхто не випадає з гри. Кулач із забитим м'ячем став лідером гонки бомбардирів. Це зовсім не та команда, яка всім програвала минулої осені. Якщо полтавці збережуть свою гру і своїх лідерів, то цілком можуть поборотися якщо не за зону Ліги чемпіонів, то Ліги Європи точно.

Соломон не стане чекати від'їзду Тайсона й стане лідером ще до зими

Після матчу з "Реалом" ніхто не знає, який склад вийде на "Інтер". Принаймні всі, хто перехворів і вже вийшов на поле, не вразили. Ситуація зрозуміла лише одній людині – тренеру Каштру. Дуже все схоже на київське "Динамо" 1966 року. Тоді визнані лідери поїхали на Кубок світу, а чемпіонат СРСР тривав. Коли ж півфіналісти Мундіалю повернулися, то виявили, що їхні місця в основі київського клубу посіли талановиті дублери на чолі з 20-річним Володимиром Мунтяном.

Хто не сподобався, так це Тете. Юний бразилець відчув себе зіркою, невиправдано тягнув ковдру на себе й загравався. Однак два матчі на мадридському рівні він ще зіграти не готовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модрич розповів, чому відмовився від пропозиції "Шахтаря"

У вівторок "Шахтар" зіграє в Києві в матчі Ліги чемпіонів проти свого кривдникав Лізі Європи – "Інтера".

Зараз ви читаєте новину «Після "Реала" "Шахтар" не впорався з "Ворсклою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути