Ексклюзиви
субота, 24 жовтня 2020 09:32

Модрич розповів, чому відмовився від пропозиції "Шахтаря"

Модрич розповів, чому відмовився від пропозиції "Шахтаря"
Лука Модрич чотири рази вигравав Лігу чемпіонів. Фото Рейтер

У середу "Шахтар" сенсаційно здолав "Реал" в стартовому матчі Ліги чемпіонів 2020/2021. Після поєдинку хавбек мадридців Лука Модрич в інтерв'ю YouTube-каналі донеччан дав ексклюзивне інтерв'ю.

"Це був поганий матч для нас, ми не грали добре в першому таймі. Шахтар діяв відмінно, вони користувалися нашими помилками, добре попрацювали і забили три голи. У другому таймі ми грали краще, забили два м'ячі, але не змогли змінити гру і вирвати нічию".

"Думаю, що Шахтар - дуже хороша команда. Вони показали це в матчі і заслуговували на перемогу. Молоді гравці показали свої якості. Хлопці добре себе показали, але якщо виділити одного, я б назвав Манора Соломона. Він провів чудовий матч".

Модрич згадав про те, як ледь не опинився в Шахтарі на початку 2000-х: "Це було дуже давно і це не сталося. Я тоді хотів грати в Європі і це була єдина причина, чому я не погодився. "Даріо Срна - мій друг і чудова людина. Ми грали багато років разом у збірній. Він був моїм капітаном і у нас відмінні взаємини. У нього чудова кар'єра гравця. Думаю, він буде робити тільки хороше для клубу і у нього все вийде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трьох гравців "Шахтаря" викликали у збірну Бразилії

За свою кар'єру Модрич чотири рази вигравав Лігу чемпіонів, тричі тріумфував в чемпіонаті Хорватії, двічі перемагав в Ла Лізі, а також виграв ще 14 трофеїв на клубному рівні. У 2018 році Модрич став володарем Золотого м'яча. У тому ж році зі збірною Лука дійшов до фіналу чемпіонату світу, ставши кращим гравцем того Мундіалю.

Зараз ви читаєте новину «Модрич розповів, чому відмовився від пропозиції "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути