четвер, 18 серпня 2011 22:20

"Ворскла" вирвала перемогу над бухарестським "Динамо"

"Ворскла" вирвала перемогу над бухарестським "Динамо"

Полтавська "Ворскла" в рамках першого матчу раунду плей-офф Ліги Європи в домашніх стінах вирвала перемогу у бухарестського "Динамо" з рахунком 2:1.

Команда Миколи Павлова невпевнено почала домашній матч з найбільш титулованою румунською командою, проте саме "Ворсклі" через півгодини після стартового свистка вдалося вразити ворота Белгредяна. Селін навісною передачею з лівого флангу знайшов голову Кривошеєнка, який відкрив рахунок в матчі на 32-й хвилині.

Після перерви гості активізувалися і зрівняли рахунок на 58-й хвилині: Мунтяну закинув м'яч у штрафний майданчик на Нікулае, якому ніхто із захисників "Ворскли" не завадив пробити Долганського.

Але полтавчанам все-таки вдалося дотиснути суперників завдяки зусиллям Безуса і Ребенка. Перший за кілька хвилин до фінального свистка безуспішно пробив по воротах "Динамо", проте м'яч відскочив до його партнеру, а удар Ребенка виявився точнішим - 2:1, пише "Чемпионат.com".

Ворскла - Динамо Бх - 2:1

Голи: Кривошеєнко, 32, Нікулає, 58, Ребенок, 89

Ворскла: Долганський, Даллку, Курилов, Чеснаков, Селін, Краснопьоров, Маркоскі (Оберемко, 46), Кривошеєнко (Баранник, 87), Безус, Ребенок, Янузі (Громов, 77).

Динамо: Белгредян, Дьябате, Коне, Стойка, Мунтяну (Алексе, 75), Нікулає (Ганя, 86), Скарлатаке, Григоре, Торже, Денчулеску, Моці

Попередження: Григоре, Нікулае

Вилучений: Григоре, 64

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" вирвала перемогу над бухарестським "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути