понеділок, 15 липня 2013 01:33

"Воротаря попередив: якщо м'яч зріжеться, півзарплати зріжемо відразу", - Кварцяний

"Воротаря попередив: якщо м'яч зріжеться, півзарплати зріжемо відразу", - Кварцяний
Кварцяний: "У матчі з "Динамо" більше було позитиву". Фото: chernomorets.odessa.ua

У грі з "Динамо" "Волинь" зберегла своє обличчя, але футболістам ще не вистачає сміливості. Про це на післяматчевій прес-конференції сказав головний тренер луцької команди Віталій Кварцяний.

"Хороший футбол ми показували тільки в перші 12-17 хвилин, а потім почали грати на утримання. Це найстрашніше! Команда втрачає концентрацію. Бачите, я голос зірвав, постійно кричав футболістам, щоб грали сміливіше і не боялися. Програйте 4:7, 5:7, але це повинен бути футбол гармонійний, з обороною і атакою. Не спрацювало. Через це в деяких моментах ми виглядали не дуже перспективно. Хоча перспективи є, але потрібен час, щоб наші молоді гравці вийшли на новий рівень. Адже сьогодні відразу четверо гравців дебютували у Прем'єр-лізі", - говорить Віталій Володимирович.

"Ми рухалися без м'яча на оборону. І це велика проблема, коріння якої лежать ще в дитячому футболі. Тому перебудувати гравців з першої ліги на зовсім інший рівень індивідуальної майстерності дуже складно. Але ми будемо над цим працювати, і, думаю, надалі гра "Волині" буде більш видовищною", - вважає наставник луцької команди.

За його словами, гра "Динамо" була добре вивчена на матчах Об'єднаного турніру.

"Я був на поєдинку "Динамо" з "Зенітом", вивчив гру киян, наскільки це було можливо. Ми програли в швидкості і техніці, але не боялися грати з "Динамо". Правда, хлопці нас до кінця не зрозуміли, боялися суперника. І того, що ми хотіли, не вийшло. Проте найголовніше - ми не хотіли втратити обличчя в першому ж турі, тому що психіку будувати набагато складніше", - резюмує Віталій Кварцяний.

Наставник залишився незадоволений діями окремих гравців.

"Шиков до перерви грав не зовсім правильно, але в другому таймі зіграв добре. Помилку зробив воротар, коли вибивав м'яч в аут. Ми його попереджали: один раз м'яч у тебе зріжеться, і відразу півзарплати зріжемо! Ось він півзарплати втратив. Ну, за нічию цю ж половину додамо, отже він залишиться при своїх. Скільки заберемо, стільки й дамо як премію за результат", - сказав тренер.

"Ніхто сьогодні не грав у півсили. Єдине скажу про Бобиря. У нього немає характеру, він весь час бурчить. Буду думати, що з ним робити. Поговорю востаннє. Не зрозуміє - відпустимо його і нехай йде грати, де хоче. Такі футболісти не повинні грати в Прем'єр-лізі. Разом з тим, вважаю, що позитиву сьогодні було більше, ніж негативу", - підкреслив Віталій Кварцяний.

Нагадаємо, "Волинь" на "Олімпійському" зіграла внічию з "Динамо" - 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Воротаря попередив: якщо м'яч зріжеться, півзарплати зріжемо відразу", - Кварцяний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути