середа, 01 вересня 2010 08:52

Воронін загубив чотири паспорти у московському аеропорту

Воронін загубив чотири паспорти у московському аеропорту

Останнім футболістом, який прибув у розташування національної збірної України для підготовки до товариських матчів зі збірними Польщі та Чилі, став нападаючий московського "Динамо" Андрій Воронін.

Втім, причина запізнення у футболіста була з розряду поважних - минулого тижня Андрій втратив у московському аеропорту сумочку з усіма документами.

"Сам не зрозумів, як це могло статися, - коментує ситуацію сам Воронін. - Ми вийшли з терміналу, перекидали речі в машину. Дружина з дітьми вже сіла в автомобіль. Не знаю, як я міг забути сумочку з документами. А в ній були чотири закордонних паспорти - два моїх, дружини і сина, мої німецькі права, мій вид на проживання в Німеччині. Також кредитні картки.

Зі мною таке вперше в житті трапилася - до цього Бог милував. Такого нещастя нікому не побажаєш. Тільки вчора мені зробили новий закордонний паспорт - спасибі послу України в Росії Володимиру Юрійовичу Єльченку".

"Що стосується реакції на подію з боку головного тренера збірної України, то Юрій Миколайович (Калитвинцев) розуміє, що в житті іноді трапляються позаштатні ситуації. Ми з ним постійно на зв"язку.

Вчора розмовляли по телефону, він сказав, мовляв, закінчуй свої справи, роби паспорт і приїжджай - ми тебе чекаємо", - зазначив також Воронін.

За матеріалами БЛИК

Зараз ви читаєте новину «Воронін загубив чотири паспорти у московському аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути