неділя, 26 липня 2009 18:07

Воронін забив за "Ліверпуль" (ФОТО)

Андрій Воронін вийшовши у стартовому складі "Ліверпуля" на товариський матч проти Сингапура, на останній хвилині першого тайму відзначився забитим м"ячем. Андрій розпочав побиття азіатів, які поступились "червоним" з рахунком 0:5.

"Коп вирушає в Азію" – це гасло яким зустрічали "Ліверпуль" у Сингапурі під час азійського турне команди Бенітеса. Перед початком, а також після матчу з місцевою збірною справді видавалось наче б ти знаходишся на "Енфілді", адже You"ll never walk alone на азійському стадіоні лунало надпотужно.

"Ліверпуль" володів перевагою протягом усього поєдинку з Сингапуром. На 14 хвилині гри небезпечно з-за меж штрафного майданчика пробивав Андрій Воронін, але його удару забракло влучності. Практично усі атаки "червоних" у першому таймі організовував українець. "Спочатку Воронін трохи помилявся, але пізніше був дуже активним та корисним", це думка коментатора матчу на телеканалі Fox Sports.

На 23 хвилині поєдинку після передачі Вороніна, лише декілька сантиметрів забракло Бенаюну, аби влучити у ворота. Не зміг використати передачу від Андрій дещо пізніше і Нгог. А коли рефері готувався сповістити про перерву, український нападник вирішив взяти ініціативу у власні руки. Обігравши двох захисників суперника Андрій сильно і основне влучно пробив у нижній кут воріт Сингапура.

Починаючи з другого тайму Бенітес уже за традицією розпочав заміни. І одна з них відразу принесла результат. Передачею від Маскерано скористався Рієра, який декілька хвилин тому вийшов на поле. Дублем протягом 10 хвилин відзначився Немет, а також м"яч на свій рахунок записав Торрес. "Ліверпуль" перемагає Сингапур з рахунком 5:0

6.07.2009 р. Товариський матч. Сингапур.

Сингапур – "Ліверпуль" 0:5

Голи: Воронін 45, Рієра 54, Немет 73. 83, Торрес 80

"Ліверпуль": Кавальєрі (Гулаксі 46, Рейна 77), Деген (Спірінг 62), Каррагер (Келлі 62), Аггер (Алонсо 77), Сан Хосе (Інсуа 46), Бабель (Рієра 46, Доссена 77), Маскерано (Пачеко 62), Лукас (Плессіс 62), Бенаюн (Кюйт 62), Воронін (Торрес 62), Нгог (Немет 62).

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Воронін забив за "Ліверпуль" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути