Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2007 18:50

Воронін: " Готовий віддати все за успіх в "Ліверпулі"

 

Український нападник Андрій Воронін, котрий наступний сезон розпочне в англійському "Ліверпулі" переконаний, що він добре заграє на "Енфілді", інформує champion.com.ua.

Про це Воронін сказав в коментарі офіційному сайту клубу.

- Якщо говорити про фізичний фактор, самовіддачу та саму гру, то англійський футбол дуже подібний до німецького, там так само мало часу дають на обробку м"яча та прийняття рішення. І там і тут ти мусиш швидко думати та грати в один дотик. Попри це все "Ліверпуль" не типова британська команда. Тут присутні іспанські нотки, які роблять їх футбол більш непередбачуваним. Щодо гравців, які змогли показати свій талант, досить поглянути на Кріштіану Роналду. Він довів, що можна досягнути успіху своїм талантом та важкою працею.

Щодо своєї згоди підписати контракт із "Ліверпулем" 27-річний нападаючий сказав.

- Перед чемпіонатом світу було кілька цікавих пропозицій, але не хотілося поспішати. Але коли мова зайшла за "Ліверпуль", одразу все стало на свої місця. Раніше я ніколи не був у Ліверпулі. Зараз я інтенсивно вивчаю англійську. Мені подобається Англія, дуже подобається футбол, це шанс якраз для мене. Я готовий віддати все, щоб бути успішним у "Ліверпулі", - запевнив Воронін.

Зараз ви читаєте новину «Воронін: " Готовий віддати все за успіх в "Ліверпулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути