понеділок, 12 вересня 2011 12:03

Воронін допоміг розгромити ЦСКА, Єрьоменко дебютував з поразки: результати 23 туру РПЛ

У неділю чотирма зустрічами продовжився 23-й тур прем'єр-ліги.

Московський "Спартак" завдяки голу захисника Ніколаса Парехи обіграв на виїзді "Амкар", "Анжі" заробив три очки в домашньому протистоянні з "Волгою", "Крилья Совєтов" впевнено перемогли "Томь", а "Ростов" виявився сильнішим за нальчикський "Спартак".

За ходом гри з "Волгою" наставник "Анжі" Гаджи Гаджиєв спостерігав з трибуни внаслідок дискваліфікації. Почали махачкалінци з рук геть погано. Вже на четвертій хвилині дальній удар Міхейце Плешана обернувся голом. Рикошет дезорієнтував воротаря Нукрі Ревішвілі, який кинувся в кут, а м'яч перетнув "стрічку" по центру.

Господарі швидко відновили рівновагу. У другому матчі поспіль забив іменитий новачок "Анжі" Самюель Ето'О. Прийнявши передачу від Мубарака Буссуфа, камерунець технічно пробив низом з десяти метрів, а на 59-й хвилині слово сказав інший зірковий футболіст "Анжі" - капітан команди Роберто Карлос. Бразильський захисник майстерно виконав штрафний, після якого Олександр Шуленін зрізав м'яч у рамку". 2:1 - вольова перемога Карлоса і компанії.

Мізерним на видовищні епізоди видався поєдинок у Пермі, де "Амкар" приймав московських спартаківців. Мабуть, справедливим результатом цієї зустрічі стала б нічия. На допомогу гостям прийшов "стандарт". Ніколас Пареха блискуче виконав штрафний на 85-й хвилині - м'яч, обігнувши стінку, влетів у дальній кут воріт Сергія Нарубіна. 1:0 - перший гол аргентинського захисника за "Спартак", і відразу переможний. Червоно-білі, в активі яких вже39 очок, перемістилися на п'яту позицію.

Триває серія невдач "Томі". Цього разу сибіряки поступилися на виїзді команді "Крилья Совєтов". На восьмій хвилині Сергій Корніленко, який проводив свій другий матч за самарський клуб, головою замкнув фланговий навіс Павла Яковлєва, а перед самим свистком на перерву відзначився і сам Яковлєв. 2:0 - "Крилья" набрали перші очки в останніх трьох турах, піднявшись у таблиці на 15-те місце.

На дно тим часом опустився нальчикський "Спартак". У неділю команда Сергія Ташуєва програла вдома "Ростову" - 0:1. Гості ще в першому таймі мали чудовий шанс вийти вперед - Роман Адамов заробив пенальті, але з "точки" вистрілив у штангу. Форвард виправився під завісу гри, виступивши співавтором забитого м'яча. Після його знижки мета вразив румунський хавбек Разван Кочіш.

Відзначимо також матч московських ЦСКА і "Динамо", що відбувся раніше, в якому команда Андрія Вороніна здобула розгромну перемогу (0:4), один з голів на рахунку українського форварда. А ось "Рубін" київського екс-динамівця Романа Єрьоменка програв на виїзді "Краснодару", 1:3.

23-й тур завершиться у понеділок, 12 вересня, поєдинком "Терек" - "Кубань".

Чемпіонат Росії, 23-й тур

Амкар - Спартак - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - Пареха (85).

Спартак Нальчик - Ростов - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - Кочіш (83).

Крилья Совєтов - Томь - 2:0 (2:0, 0:0)

Голи: 1:0 - Корніленко (8), 2:0 - Яковлєв (45).

Анжи - Волга НН - 2:1 (1:1, 1:0)

Голи: 0:1 - Плешан (4), 1:1 - Ето'О (17), 2:1 - Шуленін (60, автогол).

ЦСКА - Динамо - 0:4 (0:2, 0:2)

Голи: 0:1 - Воронін (36), 0:2 - Кураньї (39), 0:3 - Фернандес (69), 0:4 - Кокорін (90).

ДИНАМО: Шунін, Вілкшир, Ломіч, Фернандес, Гранат, Юсупов (Риков, 66), Нехайчик, Семшов (Сапета, 46), Самедов (Кокорін, 85), Воронін, Кураньї.

Локомотив - Зеніт - 4:2 (0:2, 4:0)

Голи: 0:1 - Лазович (7), 0:2 - Бухаров (31), 1:2 - Обінна (46), 2:2 - Кайседо (61), 3:2 - да Кошта (77), 4: 2 - да Кошта (88).

Краснодар - Рубін - 3:1 (1:0, 2:1)

Голи: 1:0 - Мовсісян (8, пенальті), 2:0 - Амісулашвілі (61), 2:1 - Натхо (86, пенальті), 3:1 - Жоаозіньо (90).

За матеріалами УЄФА, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Воронін допоміг розгромити ЦСКА, Єрьоменко дебютував з поразки: результати 23 туру РПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути