Ексклюзиви
понеділок, 06 квітня 2009 10:26

Воронін не забиває - "Герта" програє (ВІДЕО)

Воронін не забиває - "Герта" програє (ВІДЕО)
Українець Андрій Воронін не забив у другому турі поспіль. А його "Герта" другий раз програла в Бундеслізі. Цього разу "Борусії" з Дортмунда - 1:3.

Всупереч очікуванням, українець, який зламавніс у матчі з Англією, на матч вийшов без захисної маски і мужньо відіграв усі 90 хвилин. Одного завзяття Андрія виявилося замало. Після матчу він не захотів спілкуватися з німецькими журналістами. Вони ж у звітах про матч відзначають, що без м"ячів Вороніна "Герта" зовсім не "Герта".

Берлінці самі ускладнили своє положення, спустившись з першого місця на третє, хоча шанси потрапити у Лігу чемпіонів залишаються непогані. Нагадаємо, що раніше президент "Герти" Вернер Гегенбауер повідомив, що тільки у разі виходу в ЛЧ клуб розгляне питання про підписання постійного контракту з українським нападником, адже у такому разі бюджет "Герти" буде збільшений з 28 до 72 мільйонів євро. Очікувалося, що після матчу збірних Англії та України відбудеться розмова Вороніна, який є власністю "Ліверпуля" та виступає у Німеччині на правах оренди з тренером мерсісайдців Рафаелем Бенітесом. Проте сам українець повідомив, що не говорив з іспанцем.



   


Сегодня, livetv.ru
Зараз ви читаєте новину «Воронін не забиває - "Герта" програє (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути