понеділок, 15 березня 2010 09:52

Воронін дебютував за "Динамо" перемогою в "дербі" зі "Спартаком"

Воронін дебютував за "Динамо" перемогою в "дербі" зі "Спартаком"

Московське "Динамо" в гостьовому матчі першого туру російської прем"єр-ліги виграло у "Спартака" з рахунком 0:1. Єдиний м"яч в середині другого тайму забив Ігор Сємшов, який повернувся в міжсезоння в "Динамо" з "Зеніта".

"Спартак" по ходу матчу більше атакував, але так і не створив жодного по-справжньому небезпечного моменту.

Матч проходив за складних погодних умовах: у першому таймі почався снігопад, через який судді поміняли білий комплект м"ячів на помаранчевий. Ближче до кінця тайму снігопад припинився.

Варто відзначити, що гра пройшла з великою кількістю зупинок, а багато футболістів отримали жовті картки. У "Спартаку" попередження отримали Мартін Йіранек, Федір Кудряшов і Веллітон, а Шешуков грубо порушував правила двічі, за що був вилучений з поля. В "Динамо" попередженнями відзначилися Ігор Сємшов, Андрій Воронін і Леандро Фернандес.

Матч між "Динамо" і "Спартаком" закривав перший тур чемпіонату Росії. У лідерах турнірній таблиці шість команд-переможців: "Терек", "Томь", "Рубін", "Динамо", ЦСКА і "Зеніт". Чотири команди заробили в першій грі по одному очку: "Аланія", "Сатурн", "Анжи" і "Спартак" з Нальчика.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Воронін дебютував за "Динамо" перемогою в "дербі" зі "Спартаком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути