субота, 13 березня 2010 12:58

Перед "Спартаком" Воронін заховав червоні бутси

Перед "Спартаком" Воронін заховав червоні бутси

Форвард "Динамо" Андрій Воронін прокоментував майбутній матч проти "Спартака".

"У Європі чули про "Спартак", особливого представлення команда не потребує. Червоно-білі адже не один рік грали в Лізі чемпіонів, і до того ж дуже пристойно. Особисто я за їх матчами в єврокубках спостерігав регулярно.

Інтерес до спартаківців підігрівало і те, що серед них у мене були хороші друзі - Максим Калініченко, Діма Парфьонов. А зараз ось дружимо з Іваном Саєнком. Знаю, що для наших шанувальників ці матчі - з найбільш принципових. Але про їх значущість дізнався швидше від партнерів, ніж від уболівальників.

Я не раз брав участь у подібних матчах: дербі є дербі, в якій би країні воно не відбувалося. Візьмемо, наприклад, "Байєр" - "Кельн". Кельнські вболівальники взагалі висловлювалися в тому дусі, що головне - виграти обидві зустрічі в сезоні у леверкузенців, і все інше можна буде пробачити. А коли зустрічаються "Евертон" і "Ліверпуль", без червоних карток, здається, взагалі не обходиться.

Не забувайте, я виступав за "Майнц", "Кельн", "Байєр" і "Ліверпуль". У всіх цих клубів основний колір - червоний, так що говорити про алергію було б дивно. Якийсь час я навіть у червоних бутсах грав. Але, знаючи, як у "Динамо" реагують на червоне, відклав ці бутси подалі.

Та й не дуже-то вони дивляться з моєю біло-блакитною формою. А взагалі всі розмови про клубні кольори - в першу чергу вотчина вболівальників, я на це особливої уваги ніколи не загострював.

Я ж не перший рік граю, про якесь хвилювання говорити навряд чи варто. Навіть добре, що на старті зустрічаємося майже з усіма конкурентами. Хочеться вже нарешті зіграти в офіційному матчі, і бажано розпочати з перемоги. А якщо ще і заб"ю, то це взагалі ідеальний варіант ", - цитує гравця "Спорт-Експрес".

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Перед "Спартаком" Воронін заховав червоні бутси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути