Ексклюзиви
понеділок, 11 листопада 2019 13:51

"Вони взяли мене за яйця і досі тримають" - український футболіст про клуб Реброва

"Вони взяли мене за яйця і досі тримають" - український футболіст про клуб Реброва
Українець Петряк сезон грав за "Ференцварош". Фото: з відкритих джерел

Український півзахисник угорського "Фехервара" Іван Петряк розповів про складні відносини зі своїм попереднім клубом "Ференцварошем" та його гравцями.

"Я у "Ференцвароші" був рік. Я знав, що Сергій Станіславович (Ребров, – прим.), які б стосунки у нас не були зараз, був єдиною людиною, яка хотіла, щоб я залишився в команді. Я не знав, де буде сам Сергій Станіславович – він кваліфікований тренер і, я думаю, надовго тут не затримається. А оскільки у мене були складні стосунки з командою, то я боявся, що він піде, а я залишуся з цими хлопцями... В клітку мене посадять з ними... Та ні, ви що? Дякую. Я свій вибір сам зроблю.

Те, що у "Ференцвароші" в роздягальні закреслили мій номер – це показуха для приїжджих. Намалювали вуса і роги на шафці – добре, що хоч на це розуму вистачило. Нехай малюють і роблять все, що хочуть – я на це уваги взагалі не звертаю. Те, що пів команди пішло, це нічого, а мене взяли за яйця і досі тримають", – сказав Петряк в ефірі програми "Профутбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Шахтар" виграв у "Динамо"

Влітку 2019 Петряк підписав 4-річний контракт з "Фехерваром". Раніше колишній гравець "Зорі" та "Шахтаря" на правах оренди виступав за "Ференцварош".

Зараз ви читаєте новину «"Вони взяли мене за яйця і досі тримають" - український футболіст про клуб Реброва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути