Ексклюзиви
пʼятниця, 06 липня 2012 10:55

Володимир Кличко заплатить Томпсону за бій $ 800 тисяч

Володимир Кличко заплатить Томпсону за бій $ 800 тисяч
Володимир Кличко оцінив послуги Томпсона в $ 800 тисяч. Фото: reuters.com

Як вдалося дізнатися blik.ua з неофіційних джерел в команді Тоні Томпсона, гонорар американця в майбутньому поєдинку проти Володимира Кличка складе 800 тисяч доларів.

За правилами IBF (Міжнародної боксерської федерації), гонорари боксерів в обов'язкових захистах розподіляються в пропорції 75 (чемпіон) на 25 (претендент) відсотків. Але в цей раз за наполяганням компанії братів Кличків за згодою IBF і команди Тоні Томпсона гонорари боксерів будуть розподілені в пропорції 85 (Кличко) на 15 (Томпсон) відсотків.

"Тоні не хвилює розподіл гонорарів. Все, що його цікавить - це сам бій. Люди досі недооцінюють його. Я ж упевнений, що Тоні стане чемпіоном світу", - так оцінив рішення IBF промоутер Томпсона Ден Гусен.

Організатором евенту в Берні є компанія Віталія та Володимира KMG (Кличко Менеджмент Груп) зі штаб-квартирою в Гамбурзі, відповідно, вона і виплачує гонорар Тоні Томпсону.

Нагадаємо, що в боксі гонорари не залежать від результатів поєдинку - контракт підписується заздалегідь і боксер отримує суму, яка обумовлена спочатку.

Нагадаємо, бій відбудеться 7 липня в Швейцарії. Початок трансляції о 22:35 за київським часом. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко заплатить Томпсону за бій $ 800 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути