Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2012 17:58

Кличко і Томпсон зустрілися поглядами у Берні
6

Прес-конференція Володимира Кличка і Тоні Томпсона у Берні
Фото: ФОТО: Reuters

Сьогодні в Берні (Швейцарія) на прес-конференції чемпіон WBA / WBO / IBF Володимир Кличко віддав належне рівню суперника. "У 2003 році Тоні Томпсон був моїм спаринг-партнером, тому він знає мене від і до. Він знає мене краще, ніж будь-хто інший.

Тоні розуміє, що його очікує в рингу і буде до цього підготовлений. Цей бій явно стане його останнім шансом поборотися за титул, а суперники, в яких залишився лише один шанс, особливо небезпечні", - цитує чемпіона Spiegel.de. Українець пророкує "інтенсивний, класичний бій".

Небагатослівний Тоні Томпсон заявив, що не збирається давати багато обіцянок, але запевнив присутніх у тому, що у нього "є план". "Ми приїхали сюди, щоб зробити свою роботу", - повідомив американець.

Тренер Володимира Кличка Емануель Стюард вважає вибір Томпсона в суперники надзвичайно ризикованим: "Після минулого їх бою ми всі подумали "більше ніколи в житті", тому що Тоні - незручний суперник. Я очікую жорсткого бою. Тоні Томпсон - найнебезпечніший з усіх можливих на даний момент суперників".

Бій Кличко-Томпсон відбудеться на бернській арені Stade de Suisse (місткість більше 31 тисяча місць) 7 липня. Це шостий поспіль поєдинок Кличка-молодшого на стадіоні. На сьогоднішній день продано понад 20 тисяч квитків.

Зараз ви читаєте новину «Кличко і Томпсон зустрілися поглядами у Берні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути